Substation Curaçao

Het beste duiken doe je bij Substation Curaçao!

Over Substation Curaçao

Ga op avontuur in de diepe wateren rondom Curaçao

Hou jij van avontuur en ben je nieuwsgierig aangelegd? Stap dan aan boord van Substation Curacao en ontdekt de diepe donkere wateren rondom Curaçao. Daal in de kleine onderzeeër af tot een diepte van 305 meter en bereik de voorheen onbereikbare dieptes.

Heb jij al eens op de top van de Eifeltoren in Parijs gestaan? Precies die lengte gaat de Substation Curaçao diep. Dat is dieper dan duikers kunnen. Steker nog: een groot gedeelte van de zeebodem is op deze diepte nog onontdekt. Je mag je dus met recht een ontdekkingsreiziger noemen als jij aan boord bent gestapt van de onderzeeër.

Niet alleen ontdek je de diepe mysterieuze wateren rondom Curaçao je ziet onderweg van alles. De mini onderzeeër heeft een groot glas waarvoor je op je buik ligt en op die manier het idee hebt dat je echt door de zee zweeft. Onderweg naar beneden zie je kleurrijke vissen, bijzondere koralen en zelfs scheepswrakken zijn goede tien in de heldere wateren rondom Curaçao. En wie weet, als je geluk hebt, kom je zelfs wel een dolfijn tegen onderweg die komen kijken wat er in hun voortuin ronddobbert.

Heb je besloten om de afdaling te maken? Dan kun je kiezen uit verschillende pakketten. Er is de ‘Explorers Dive’ waarbij je vaart langs de verschillende scheepswrakken en waar je wordt begeleid door de laatste zonnestralen die door het wateroppervlakte dringen. Je daalt hierbij af tot een diepte van zo’n 152 meter. De hele trip duurt anderhalf uur en alle foto’s die worden gemaakt zijn inclusief. Kosten 650 dollar per persoon.

Je kunt ook kiezen voor de ‘Combo Dive’: Dan zie je het zelfde als bij de Explorers Dive maar je gaat dieper. Je gaat tot 1000 feet: ofterwijl die hele lengte van de Eiffeltoren ga jij naar beneden: 300 meter. Ook hier worden foto’s gemaakt en die zijn inclusief de prijs van 800 dollar per persoon. De duur van deze trip is ongeveer twee uur.

Of ben je echt avontuurlijk aangelegd? Dan heeft de Substation Curaçao een speciale ‘dive’ voor je: de Adventure Dive waarbij je in een rechte lijn naar beneden gaat en vervolgens weer omhooggaat en waarbij je bij het omhoog gaan een groot scheepswrak tegenkomt. Ook deze trip duurt ongeveer 2 uur, foto’s zijn inclusief en kosten bedragen 800 dollar per persoon.

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Maandag 08.00 – 17:00
Dinsdag 08.00 – 17.00
Woensdag 08.00 – 17.00
Donderdag 08.00 – 17.00
Vrijdag 08.00 – 17.00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten