Met de Tuk Tuk door Willemstad

Op een unieke manier de prachtige koloniale stad van Curaçao ontdekken

< Terug naar het overzicht

De Pontjesbrug en de gekleurde huisjes, ze zijn iconisch voor het eiland. Met de Tuk tuk tour bezoek je in 1 uur alle highlights van Willemstad en leer je over de geschiedenis van deze kleurrijke stad.

Aangeboden door TourActi Tours
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons!

Maandag t/m zaterdag tussen 9.00 en 17.00 uur vanaf een centraal startpunt in Punda, vlakbij de Pontjesburg aan de Pundazijde.

1 uur per comfortabele Tuk Tuk inclusief leuke, professionele chauffeur/gids!

Nederlands, Engels, Spaans


Wat we gaan doen

We bezoeken de drijvende markt, de wijk Scharloo met haar prachtige koloniale gebouwen, de kerk van Pietermaai, Fort Amsterdam en nog veel meer. Met de Tuk tuk kom je overal veel dichterbij dan met een auto of een bus en bonus: je zit er maar met 2 personen in, je hebt dus bijna aan privé tour!


Praktische informatie

De tours zijn in het Nederlands en worden aangeboden van maandag t/m zaterdag tussen 09.00 – 17.00 uur. De tour is geschikt voor alle leeftijden. Baby’s mogen gratis mee, kinderen tussen 3-16 jaar tegen speciaal tarief.


Waar zullen we zijn

De tour begint tegenover de beroemde Pontjesbrug en gaat door de wijk Punda richting Fort Amsterdam, het eindpunt van de tour.

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor reizigers een selectie van het mooiste van Curaçao, Aruba & Bonaire! En binnenkort ook de rest van het Caribisch gebied! Op www.dolfijngo.com en via al onze social channels vind je onze favoriete hotspots, unieke trips & tours en local island guides. Wij helpen jou om je ultieme rondreis samen te stellen. Want samen met onze local insiders selecteren we voor jou de beste tours & activiteiten, lekkerste restaurants en de allermooiste plekjes op de eilanden. Dus of je nou op zoek bent naar een unieke boottocht naar Klein Curaçao, de beste snorkelspots aan de kust. Wilt genieten op een luxe zeilboot op het Spaanse Water, of gewoon het eiland wil verkennen als een echte insider? DolfijnGO!

EN OOK LEUK OM TE LEZEN

Schwimmen mit Pferden Curacao Pippi's Opvang

ZWEMMEN MET PAARDEN

En droom wordt werkelijkheid

Hotdog Legs Curacao typisches Foto

JE MOET ER EEN KEER GEWEEST ZIJN

Iedereen maakt dezelfde drie foto's