Instagram Island Tour

Een unieke tour langs de mooiste Instagram spots op Curaçao #nofilterneeded

< Terug naar het overzicht

Bij de vakantie horen natuurlijk jaloersmakende foto’s voor op je Instagram. Foto’s van geheime stranden, smalle straatjes met unieke architectuur of eindeloze uitzichten. De Instagram Island Tour is een privé tour waar je door een lokale gids meegenomen wordt naar de mooiste Instagram locaties op het eiland, geheel buiten de gebaande paden. En jij kiest zelf waar je heen wilt! 

Aangeboden door Sand & Stilettos
Op zoek naar meer informatie? E-mail ons!

Dagelijks, tijd in overleg. De tour duurt 4 -7 uur. 

Deze unieke tour is inclusief gids, water en vervoer. De prijs is exclusief lunch/diner.

Nederlands, Engels


Eerst nog even een voorproefje? Bekijk dan hier de prachtige Instagram pagina van Gaby Lieuw van Sand & Stilettos.


Wat we gaan doen

Buiten de gebaande paden ontdekken we de mooiste plekken van Curaçao. En uiteraard maken we ook heel veel mooie foto’s.  Geheime stranden, smalle straatjes met historische architectuur en mooie uitzichten.


Praktische informatie

Deze tour is geschikt voor iedereen. De tour duurt 4 -7 uur. Je wordt opgehaald en daarna teruggebracht op een locatie naar keuze.


Waar zullen we zijn

Je wordt opgehaald en daarna teruggebracht op een locatie naar keuze.


Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor reizigers een selectie van het mooiste van Curaçao, Aruba & Bonaire! En binnenkort ook de rest van het Caribisch gebied! Op www.dolfijngo.com en via al onze social channels vind je onze favoriete hotspots, unieke trips & tours en local island guides. Wij helpen jou om je ultieme rondreis samen te stellen. Want samen met onze local insiders selecteren we voor jou de beste tours & activiteiten, lekkerste restaurants en de allermooiste plekjes op de eilanden. Dus of je nou op zoek bent naar een unieke boottocht naar Klein Curaçao, de beste snorkelspots aan de kust. Wilt genieten op een luxe zeilboot op het Spaanse Water, of gewoon het eiland wil verkennen als een echte insider? DolfijnGO!

EN OOK LEUK OM TE LEZEN


pompoen pannenkoeken

EEN HEERLIJK RECEPT VOOR ‘AREPA DI PAMPUNA’

Met dit makkelijke en heerlijke recept is het gegarandeerd genieten!

Goedkoop overnachten op Curacao: Bed & Bike Hostel in Pietermaai

ANDERS OVERNACHTEN IN DE TROPEN

Ontdek alternatieve overnachting