Myronchitrip Privé Tour

Een unieke tour langs de mooiste verborgen snorkelparels van het eiland

Benieuwd naar de állermooiste verborgen snorkelparels van het eiland? Ontdek ze met Myronchitrip! De privé tours van Myronchitrip zorgen er voor dat jij de mooiste snorkelplekken en vissen te zien krijgt én dat je ook nog eens een heleboel leert van de lokale snorkelgoeroe Mayrond!

Aangeboden door Myronchitrip
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons!

Dagelijks, tijd in overleg. De tour duurt 2-3 uur. 

Deze unieke tour is inclusief ervaren lokale gids. Bonus: de prachtige  onderwater foto's zijn ook inbegrepen in de prijs.

Nederlands, Engels, Spaans, Papiaments


Eerst nog even een voorproefje? Onze DolfijnFM DJ José ging met de lokale gids Mayrond van Myronchitrip op pad om de verborgen snorkelpareltjes te ontdekken. Langs Tug Boat en de Blauwe Kamer. Bekijk hier de prachtige video.


Wat we gaan doen

De privé tours kunnen geheel afgestemd worden op jouw wensen! Je kunt je eigen locatie kiezen of je kunt je laten verrassen door de experts! Wat je ook kiest, het zal gegarandeerd een onvergetelijke ervaring zijn!

Blue Room
Mogelijk de meest magische plek op Curaçao! Grote scholen vissen en de mooiste koralen worden verlicht door de zon die op een bijzondere manier zijn weg onder water vindt. Deze ervaring is prachtig op foto’s, maar nog veel mooier in het echt. Iets wat je dus met je eigen ogen moet hebben gezien!

Tugboat
Het strand dat leidt naar de tugboat is waarschijnlijk het minst indrukwekkend van deze lijst, maar don’t judge a book by it’s cover, toch? Tugboat is definitief een bezoekje waard. De Tugboat is nie voor niets één van de meest
bijzondere duikplekken op Curaçao! De wrak zelf is bedekt met koraal en veel vissen hebben van de boot hun huis gemaakt. Iets wat je niet mag missen!

Santu Pretu
Het ‘Catharina’ scheepswrak is een uitstapje op zich! Vlak bij de kust van Santu Pretu (wat zwart zand betekent) vind je een van de Curaçaose wonderen. De zee heeft van het Catharina scheepswrak een prachtig monument gemaakt waar iedereen de prachtige natuur mag komen bewonderen. Eén en al genieten dus!

Neptune
Hoe veel mensen kunnen zeggen dat ze schildpadden hebben gespot in het wild, terwijl ze op schoot zaten bij de Griekse god Neptune? Jij kunt één van hen zijn! Bij Playa Piskado staat onderwater een standbeeld van Neptune, welke zorgt voor een mooie achtergrond op foto’s. Leuk voor in het vakantie fotoboekje!

Saba
Het Saba scheepswrak ligt dicht bij het Sea Aquarium. Het wrak is bedekt in prachtige koralen en is het thuis voor een verscheidenheid van het leven in de zee. De Saba ligt op ongeveer negen meter diepte en is perfect voor diegene die zijn of haar adem niet te lang kunnen inhouden. Twijfel niet te lang en ontdek deze adembenemende plek met Myronchitrip!


Praktische informatie

Deze tours zijn geschikt voor iedereen met een zwemdiploma. De tours duren 2-3 uur. 


Waar zullen we zijn

Myronchitrip bevindt zich aan de Ladronchistraat 6 in Willemstad. 


Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor reizigers een selectie van het mooiste van Curaçao, Aruba & Bonaire! En binnenkort ook de rest van het Caribisch gebied! Op www.dolfijngo.com en via al onze social channels vind je onze favoriete hotspots, unieke trips & tours en local island guides. Wij helpen jou om je ultieme rondreis samen te stellen. Want samen met onze local insiders selecteren we voor jou de beste tours & activiteiten, lekkerste restaurants en de allermooiste plekjes op de eilanden. Dus of je nou op zoek bent naar een unieke boottocht naar Klein Curaçao, de beste snorkelspots aan de kust. Wilt genieten op een luxe zeilboot op het Spaanse Water, of gewoon het eiland wil verkennen als een echte insider? DolfijnGO!