Stadswandeling door Punda & Otrabanda

De lokale sfeer proef je tijdens deze tour!

< Terug naar het overzicht

De lokale sfeer proeven tijdens een stadswandeling door Punda & Otrobanda? Samen met een enthousiaste gids? In Willemstad? Langs vrolijk gekleurde gebouwen? Dat kan allemaal tijdens deze heerlijke tour, voor een uitstekende prijs!

Aangeboden door Guide & Go
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons

Dagelijks om 10.00 uur. De start van de tour is bij de hoofdingang van het Riffort in Otrabanda. 

Nederlands of Engels, afhankelijk van samenstelling van de groep.


Wat we gaan doen?

Tijdens deze historische tour kom je langs prachtige plekken in Willemstad en ervaar je 500 jaar aan culturele geschiedenis. Een ervaren gids neemt je mee en laat je zien hoe het historische gedeelte van Willemstad zich heeft ontwikkeld door drie eeuwen heen. De gids vertelt je allerlei achtergrondverhalen over deze opmerkelijke havenstad. Je komt erachter hoe een en ander bewaard is gebleven en hoe de multiculturele gemeenschap op Curacao is ontstaan.

Onderweg ontmoet je de gastvrije lokale bevolking en maak je een stop bij de beroemde Netto Bar, de oudste bar op Curacao. Daar proef je van de lokale ‘Ròm Bèrdè’ (Groene Rum). Tijdens de wandeltour zul je gegarandeerd betoverd worden door de monumentale panden, de historie, de mensen en het plezier van de lokale gids.


Praktische informatie

Deze tour is geschikt voor alle leeftijden. Je kunt met deze dag heerlijk je hele dag benutten want de tour is afgelopen rond 11.30 uur. Je hebt dus nog de hele dag om lekker op het strand te liggen. Het startpunt is makkelijk bereikbaar. Er is ook een hotel transfer mogelijk voor € 10,- extra per persoon.


Waar zijn we?

De start van de tour is bij Wilhelminaplein in Punda of Riffort in Otrabanda. Na bevestiging van je boeking, word je geinformeerd over het definitieve startpunt. 

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor reizigers een selectie van het mooiste van Curaçao, Aruba & Bonaire! En binnenkort ook de rest van het Caribisch gebied! Op www.dolfijngo.com en via al onze social channels vind je onze favoriete hotspots, unieke trips & tours en local island guides. Wij helpen jou om je ultieme rondreis samen te stellen. Want samen met onze local insiders selecteren we voor jou de beste tours & activiteiten, lekkerste restaurants en de allermooiste plekjes op de eilanden. Dus of je nou op zoek bent naar een unieke boottocht naar Klein Curaçao, de beste snorkelspots aan de kust. Wilt genieten op een luxe zeilboot op het Spaanse Water, of gewoon het eiland wil verkennen als een echte insider? DolfijnGO!

EN OOK LEUK OM TE LEZEN

Schwimmen mit Pferden Curacao Pippi's Opvang

ZWEMMEN MET PAARDEN

En droom wordt werkelijkheid

beach tennis curaçao

ZÓ BLIJF JE IN VORM TIJDENS JE VAKANTIE

12 manieren om de vakantie kilo's eraf te werken, al tijdens jouw vakantie..