CulinaireTaste GuideCuraçao

Bekijk onze favorieten

island favorites


Foodie? Culinaire fijnproever? Smaakliefhebber? Levensgenieter? Je bent hier op de juiste plek. S. Pellegrino is sinds jaar en dag op zoek naar de grootste culinaire verrassingen ter wereld. Deze hotspots krijgen een speciale erkenning van S. Pellegrino in een Culinaire Taste Guide die bestaat uit verschillende categorieen. Ook voor Curacao is deze selectie gemaakt. Ben je echt op zoek naar het beste dat op het eiland te vinden is, zoek dan niet verder. Laat je inspireren door de favorieten van DolfijnGO.com en S.Pellegrino en begin je eigen culinaire reisroute op Curaçao.

Bekijk alle restaurants

DINEREN AAN HET STRAND

Als je denkt aan dineren op Curaçao zie je jezelf al snel zitten aan het strand, met natuurlijk je voetjes in het zand. Zonsondergangetje op de achtergrond, koud drankje voor je neus, en dan genieten van de lekkerste gerechten uit de lokale en internationale keuken. S. Pellegrino heeft voor jou de beste restaurants geselecteerd waar dit beeld niet langer een droom lijkt, maar werkelijkheid wordt! Welke kies jij?


FINE DINING MET UITZICHT

Zonsondergangen, zeiljachten, langszwemmende dolfijnen, wat wil je nog meer? Dit alles kun je verwachten bij de mooiste uitzichten op Curacao. Je kijkt je ogen uit en proeft ondertussen het beste wat het eiland te bieden heeft. Let’s go!


CULINAIR GENIETEN IN BIJZONDERE PANDEN

Curaçao is zon, zee, strand. Maar het eiland staat ook bekend om haar prachtige historische landhuizen, waarin ook een aantal restaurants gehuisvest zijn. Of wat dacht je van dineren in een voormalige paardenstal? Of genieten van heerlijke koffie in een kleurrijk stadspand? Kijk snel en laat je inspireren door S. Pellegrino.

de smaken van...


Dat je op Curaçao lekker kunt eten, dat wist je inmiddels vast al. Bij vele mooie restaurants kun je terecht voor verse vis, heerlijk vlees en gerechten uit verschillende keukens. Wij hebben de beste plekjes van het eiland voor jou geselecteerd. Lokale pareltjes, luxe restaurants, maar ook de beste foodtrucks, ijssalons en koffietentjes. Hoog tijd om wat insider tips met je te delen!

culinaire events


Ga het hele jaar door met ons mee naar de lekkerste evenementen op de eilanden. Food festivals, wine tastings, cocktail proeverijen. Laat DolfijnGO jouw culinaire gids zijn op het eiland!

Naar alle events

de beste hotels voor foodies


Foodies opgelet: Ga je binnenkort naar Curaçao en ben je er nog niet helemaal over uit waar je gaat overnachten? Speciaal voor jou een selectie van de hotels & resorts met de lekkerste restaurants. Met een verblijf in deze prachtige oorden hoef je eigenlijk helemaal nergens naartoe…