DE CULINAIRE GIDSOP CURAÇAO

Bekijk onze favorieten

Culinaire Taste Guide


Foodie? Culinaire fijnproever? Smaakliefhebber? Levensgenieter? Je bent hier op de juiste plek. S. Pellegrino is sinds jaar en dag op zoek naar de grootste culinaire verrassingen ter wereld. Deze hotspots krijgen een speciale erkenning van S. Pellegrino in een Culinaire Taste Guide die bestaat uit verschillende categorieen. Ook voor Curaçao zijn deze selecties gemaakt. Ben je echt op zoek naar het beste dat op het eiland te vinden is, zoek dan niet verder. Laat je inspireren door de favorieten van DolfijnGO.com en S.Pellegrino en begin je eigen culinaire reisroute op Curaçao.

S.Pellegrino Culinary Taste Guide

PROEF

De smaken van...

Dat je op Curaçao lekker kunt eten, dat wist je inmiddels vast al. Bij vele mooie restaurants kun je terecht voor verse vis, heerlijk vlees en gerechten uit verschillende keukens. Wij hebben de beste plekjes van het eiland voor jou geselecteerd. Lokale pareltjes, luxe restaurants, maar ook de beste foodtrucks, ijssalons en koffietentjes. Hoog tijd om wat insider tips met je te delen! Dit is onze culinaire gids op Curaçao.

Wat te doen op een zondag op Curaçao

WAT TE DOEN OP EEN ZONDAG OP CURAÇAO

Drie tips voor de lazy sunday.

4X LEUKE DINGEN IN DE BUURT VAN JAN THIEL BEACH

Voor als je de drukte wilt ontglippen.

Wat te doen op een zondag op Curaçao

WAT TE DOEN OP EEN ZONDAG OP CURAÇAO

Drie tips voor de lazy sunday.

FOODIE VLOGS

HOTELS

Beste hotels voor foodies

Foodies opgelet: Ga je binnenkort naar Curaçao en ben je er nog niet helemaal over uit waar je gaat overnachten? Speciaal voor jou een selectie van de hotels & resorts met de lekkerste restaurants (in de buurt). Deze hotels verdienen zeker een vermelding in onze culinaire gids op Curaçao.

CULINAIRE EVENTS

De leukste evenementen & happy hours

Ga het hele jaar door met ons mee naar de lekkerste evenementen op de eilanden. Food festivals, wine tastings, cocktail proeverijen. Laat DolfijnGO jouw culinaire gids zijn op het eiland!

Lobster & Fish Fest bij Zest Beach Café

LOBSTER & FISH FEST

ZEST BEACH CAFÉ, CURAÇAO 

Happy hour bij City Beach

SUNSET HAPPY HOUR

CITY BEACH 88, CURAÇAO 

Mojito bij Saint Tropez

MOJITO & CHEESEBALLS

SAINT TROPEZ OCEAN CLUB, CURAÇAO 

sushi op Curaçao

SUSHI SATURDAY BIJ KORAAL

KORAAL ROOFTOP TERRACE, CURAÇAO