Culinary Taste Guide

Bekijk onze favorieten

Foodie? Culinaire fijnproever? Smaakliefhebber? Levensgenieter? Je bent hier op de juiste plek. S. Pellegrino is sinds jaar en dag op zoek naar de grootste culinaire verrassingen ter wereld. Deze hotspots krijgen een speciale erkenning van S. Pellegrino in een Culinary Taste Guide die bestaat uit verschillende categorieen. Ook voor Curaçao is deze selectie gemaakt. Ben je echt op zoek naar het beste dat op het eiland te vinden is, zoek dan niet verder. Laat je inspireren door de favorieten van DolfijnGO.com en S.Pellegrino en begin je eigen culinaire reisroute op Curaçao.

FINE DINING AAN HET WATER


Als je denkt aan dineren op Curaçao zie je jezelf al snel zitten aan het strand, met natuurlijk je voetjes in het zand. Zonsondergangetje op de achtergrond, koud drankje voor je neus, en dan genieten van de lekkerste gerechten uit de lokale en internationale keuken. S. Pellegrino heeft voor jou de beste restaurants geselecteerd waar dit beeld niet langer een droom lijkt, maar werkelijkheid wordt! Welke kies jij?

FINE DINING MET UITZICHT


Zonsondergangen, zeiljachten, langszwemmende dolfijnen, wat wil je nog meer? Dit alles kun je verwachten bij de mooiste uitzichten op Curacao. Je kijkt je ogen uit en proeft ondertussen het beste wat het eiland te bieden heeft. Let’s go!

CULINAIR GENIETEN IN BIJZONDERE PANDEN


Curaçao is zon, zee, strand. Maar het eiland staat ook bekend om haar prachtige historische landhuizen, waarin ook een aantal restaurants gehuisvest zijn. Of wat dacht je van dineren in een voormalige paardenstal? Of genieten van heerlijke koffie in een kleurrijk stadspand? Kijk snel en laat je inspireren door S. Pellegrino.