ES GEEFT TIPS

DE BESTE FEESTJESOP CURAÇAO

Bekijk het lijstje

Op Curaçao is het elke dag een feestje. Bijna letterlijk. Naast het heerlijke eten en mooie stranden kun je elke dag wel ergens terecht voor een heerlijke happy hour, een live band en zijn er wekelijks leuke evenementen die je kunt bezoeken. Van food events, sportevenementen tot lekker uit je dak gaan bij een mini concert van een bekende artiest! Kortom, genoeg om jouw vakantie goed te vieren. Naast de nationale feestdagen, die allen overigens goed gevierd worden op het eiland, zijn er ook jaarlijks terugkerende evenementen. Dit zijn tot nu toe mijn favoriete evenementen die elk jaar op het eiland plaatsvinden.

Fuikdag 2018 Curacao

Fuikdag

Helder blauw water, kleurrijke floaties en knallende muziek

Stipt op nummer 1 staat toch echt wel Fuikdag. Op de eerste zondag van het jaar komen allemaal boten bij elkaar bij Fuikbaai om er een groot feest van te maken! Je kunt bij Fuikbaai alleen met een boot komen, dus zorg dat je ruim van te voren al iets hebt geboekt. Helder blauw water, kleurrijke floaties en knallende muziek. Zie je het al voor je?

Lekker eten op Curaçao en Bonaire

Curaçao Culinair

Proeven, proeven en nog eens proeven

Op Curaçao zijn food festivals, net als in Nederland, niet onbekend. Curaçao Culinair is meer gericht op de fijnproevers. Een aantal bekende, culinaire restaurants hebben een eigen stand op het evenemententerrein en presenteren hun lekkerste gerechten in kleine porties. Zo kun je overal wat proeven!

Een van de leukste feestjes op Curaçao: Carnaval

Carnaval

Carnaval mag absoluut niet ontbreken in dit rijtje!

Heel februari staat in teken van Carnaval met verschillende parades. Hoogtepunt is uiteraard de Gran Marsha, oftewel de grote parade. Langs de weg staan enorm veel stands en de parade zelf typeert zich met kleurrijke outfits en een dansende menigte. Ben je in februari op Curaçao? Dan mag je Carnaval zeker niet missen!

Evenementen op Curacao

(Mini) concerts

Live optredens van top artiesten en DJ’s, op het strand!

Er zijn vaak bekende artiesten op het eiland te vinden die concerten geven op de mooiste locaties! En het mooiste? De meeste optredens vinden plaats op een toplocatie aan het strand. Wat wil je nog meer? Bij Madero Ocean Club treden er bijvoorbeeld regelmatig bekende artiesten op. Denk aan: Nielson, Kenny B, Gers Pardoel, De Jeugd van Tegenwoordig en de Edwin Evers Band! De meeste evenementen worden op het eiland via Facebook, posters of via de radio gepromoot. Je kunt natuurlijk DolfijnGO in de gaten houden voor de leukste evenementen tijdens jouw verblijf op Curaçao! Veel (dans) plezier.

WIE IS ES?


In 2016 is zij samen met haar vriend van Amsterdam naar het tropische Curaçao verhuisd. De palmbomen, helder blauwe zee, witte stranden en de Curaçao lifestyle voelde, zoals je misschien al verwacht, direct als thuiskomen. Es zal je regelmatig op de hoogte houden van de mooiste stranden, nieuwste hotspots en de leukste tours en activiteiten!

DEEL DIT ARTIKEL


NOG MEER VAKANTIE TIPS 


Zoek de goedkoopste vlucht!