DE CHECKLIST VAN ES

IK GA NAAR CURAÇAOEN IK NEEM MEE...

Bekijk het lijstje

De checklist van Es

Dus je hebt je vakantie naar tropisch Curaçao geboekt? TOP! Je gaat een mooie tijd tegemoet hier op het prachtige eiland. Maar bij het inpakken komt altijd de eeuwenoude vraag naar boven: “wat neem ik nou allemaal mee?” Ik heb een lijstje opgesteld met items die ik echt niet kan missen op Curaçao om het wat makkelijker voor je te maken:

1 | Een opblaasbare flamingo

Of een ananas, watermeloen of zwaan…

Heerlijk dobberen in het blauwe water. Of feesten bij het Dolfijn FM Floatfest of op Fuikdag als je in de eerste week van januari op het eiland bent 😉

2 | Denim shorts

Echt een absolute must voor tijdens je strandvakantie!

Elke islandgirl (en boy;-)) heeft een goed paar denim shorts in de kledingkast liggen! Mijn favoriet is absoluut de Levi’s 501 high rise short en past echt overal bij.

3 | Zonnebrandcrème

En smeren tot je er bij neer valt! 

Zorg goed voor je huid! De zon schijnt de hele dag, dus smeer je echt goed in. Mijn favoriet: Sun Bum. Waterproof, parabeen vrij en 100% vegan (cruelty free). Dus zeker aan te raden! 

4 | Snorkelspullen

Heb je je snorkelsetje al?

Curaçao heeft een super mooie onderwaterwereld. Met heel veel prachtige snorkelspots. En een snorkelsetje is dan ook een zeker aan te raden!

5 | Moroccan oil

Echt een wondermiddel! Voor de dames is dit tijdens je verblijf op Curaçao geen overbodige luxe. De zon en het zoute water kan je haar nogal droog maken. Wat Moroccanoil op je haar puntjes doet echt wonderen!

6 | Een bikini, badpak of zwembroek

Go to the beach in style!

7 | Een beach bag

En liefst een extra grote waar heel veel in kan…

Aan je bezoek aan Curaçao kan een mooie beachbag zeker niet ontbreken.

8 | Een verloopstekker

Altijd handig…

Hoewel je 220V ook op het eiland tegenkomt raad ik je zeker aan om een verloopstekker mee te nemen. De meeste hotels en huizen op het eiland hebben voornamelijk 110V stopcontacten.

Havaianas slippers

9 | Beach slippers

Een echte musthave voor op het strand

Ik leef echt bijna op mijn Havaianas. Deze heerlijke lichte, comfortabele en leuke slippers zijn zeker een must!

10 | Sunny cords

Voor een perfecte ‘island look’

Om je look helemaal af te maken zijn deze kleurrijke sunnycords van Coco Bonito super leuk om te dragen! En heel handig, want zo raak je niet zo snel je zonnebril kwijt.

Ray-Ban hexagonal

11 | Zonnebril

Mijn favoriet is dit jaar de Hexagonal Flat Lenses van Ray Ban.

WIE IS ES?


In 2016 is zij samen met haar vriend van Amsterdam naar het tropische Curaçao verhuisd. De palmbomen, helder blauwe zee, witte stranden en de Curaçao lifestyle voelde, zoals je misschien al verwacht, direct als thuiskomen. Es zal je regelmatig op de hoogte houden van de mooiste stranden, nieuwste hotspots en de leukste tours en activiteiten!

DEEL DIT ARTIKEL


MEER INSIDER TIPS


Zoek de goedkoopste vlucht naar Curaçao