LOCAL INSIDER TIPS

HET LIJSTJE VAN WENDY

Bekijk haar tips

Dit is Wendy.
Impulsief, zelfspottend & tattoo-lover

Na een lange studie in de creatieve sector ben ik aan de slag gegaan als Interior Designer in Amsterdam. Dit resulteerde in een vaarwel moment tussen mij en mijn (stilstaand) leventje in Den Helder. Als de wiedewind vertrok ik naar het prachtige Mokum om een compleet nieuw leven te embracen. Amsterdam for life, je weet zelf.

5 jaar lang ben ik in deze stad werkzaam geweest als een soort allround creative; van Fashion Styling tot Graphic Design, van Visual Merchandising tot Concept Development. Als je zoveel uiteenlopende projecten gedaan hebt is er geen titel meer voor je weggelegd. Ik werd eigenlijk een vage gypsy binnen de branche. Ik ben niet specifiek “iets” of “iemand”. Gewoon voor het gemak maar op Wendy Kruit houden dan? Een LinkedIn titelloze chick.

In die periode heb ik wel even lekker een mooie man naar binnen weten te harken, getrouwd alles. Arno komt toevallig ook uit Den Helder, dus dat hele vaarwel plan viel behoorlijk in duigen zeg maar. Via Defensie heeft Arno dit jaar een plaatsing toegewezen gekregen in Curacao. Na goed overleg met Booby, mijn kat, heb ik besloten om met hem mee te gaan.
Nu woon ik op dit prachtige eiland, samenwonend in de zon en helemaal ready to rumble. “Wat ga je daar eigenlijk doen? Beetje chillen op het strand zeker?”. Ik zeg je vriendin, hou mijn verhalen in de gaten en je zult zien! 
Vanaf hier begint een ander avontuur, misschien mét titel.

 Jouw vakantie begint hier

Zoek hier de goedkoopste vlucht naar Curaçao!