Deze must do's móét je gewoon uitproberen.

Bekijk onze selectie

MUST DO & SEE

Activiteiten & experiences

Je kent vast wel het geijkte lijstje met wat je moet zien en doen als je op Curaçao bent. Natuurlijk breng je een bezoek aan de Handelskade en wandel je over de welbekende Pontjesbrug. Maar wist je dat je geweldige SUP-tochten kan maken op het Spaanse Water, kan abseilen van de Julianabrug (alleen voor de echte daredevils) en nachtduiken kan maken om kreeften en octopussen te spotten? We geven je alle ins & outs wat er te doen is op het eiland, om jouw verblijf onvergetelijk te maken.

Must do

Dit wil je niet missen: Een boottocht naar Klein Curaçao, een paradijselijk stukje aarde, slechts anderhalf uur varen vanaf Curaçao.

Insider vlogs

Met je grote liefde op vakantie?

Dit zijn de meest romantische must do's

LEUK OM TE LEZEN

Onze insider tips

Wat valt er allemaal te beleven op Curaçao? Onze insiders hebben voor jou hun beste must do's & see's verzameld. Ze nemen je het hele jaar door mee naar de leukste evenementen, coolste trips, de spannendste tours en de beste feestjes! Ontdek hun favoriete tours, de mooiste stranden, de lekkerste restaurants en alle verborgen pareltjes van de eilanden! Bekijk waar je het beste kunt watersporten, snorkelen of duiken, en ook waar je het lekkerst kunt eten, of waar je het beste kunt relaxen!

pompoen pannenkoeken

EEN HEERLIJK RECEPT VOOR ‘AREPA DI PAMPUNA’

Met dit makkelijke en heerlijke recept is het gegarandeerd genieten!

Iguana Bahia Restaurant Curacao

LEGUANEN: DINO’S CHECKEN OP JE VAKANTIE

Je komt ze op elke hoek van de straat tegen

Klein Curacao Strand mit Palapas

DAGTRIP NAAR KLEIN CURAÇAO

Hier vind je alle informatie over een Caribisch paradijs

Do it for the 'gram

Met deze tours maak je gegarandeerd indruk

Nog geen keuze kunnen maken?

Bekijk alle tours