ULTIEM ONTSPANNENOP CURAÇAO

Bekijk onze beste tips

LEUK OM TE LEZEN

Onze insider tips

Stress…? Daar doen we niet aan op Curaçao. Het eiland is rijk aan activiteiten waar je werkelijk alles van je af kan laten glijden. Benut jouw vakantie door totaal te ontspannen bij een van de heerlijke spa's, afgelegen stranden of tijdens een ontspannende boottocht! Inspiratie nodig? Onze insiders laten jou al hun favoriete plekjes zien!

TOURS

De meest ontspannen activiteiten van het eiland

Speciaal voor jou een selectie van de meest relaxte tours en excursies. Ideaal voor een ontspannen vakantie op Curaçao! Of je nou op zoek bent naar de beste snorkelspots, een unieke boottocht naar Klein Curaçao, of exclusief genieten op een luxe zeilboot op het Spaanse Water. We hebben voor ieder wat wils! Voel je het zand al tussen je tenen kriebelen?

SPA

De spa gids van het eiland

Je verdient best wat luxe tijdens je vakantie. In een van deze spa's kun je je echt ultiem laten verwennen. En het beste nieuws: je wordt er ook nog knapper van! Dus, geniet van een massage, gezichtsbehandeling, manicure of pedicure. Of neem een duik in het zwembad of de jacuzzi en geef je over aan totale ontspanning.

HOTELS

De meest relaxte hotels van het eiland

Liever echt helemaal niks doen? Met een verblijf in deze oorden hoef je eigenlijk helemaal nergens naartoe. Zwemmen in de infinity pool, of een heerlijke massage in je loungebed en bijkomen met een cocktailtje. De staff van deze relax hotels zorgt perfect voor jou!

Vind hier de goedkoopste vlucht naar Curaçao