ES GEEFT TIPS

ONTDEK DEONDERWATERWERELD

MET SEABOB CURAÇAO

SeaBob Curaçao

Met je persoonlijke onderzeeër de onderwaterwereld ontdekken 

Je hebt vast al vaker gesnorkeld of zelfs gedoken. De kans dat je met een persoonlijke onderzeeër tussen de schilpadden en scholen vissen hebt gevaren is denk ik een stuk kleiner! Dankzij SeaBob Curaçao kun je op de prachtigste plekken op het eiland de onderwaterwereld op een nieuwe manier ontdekken.

Ik ging dit nieuwe onderwater avontuur aan bij Playa Grandi. De SeaBob is een geavanceerde ecologisch verantwoorde, persoonlijke onderzeeër waarmee je onderwater kan varen. Na een korte introductie van Andy Max (die samen met Suzy SeaBob Curaçao oprichtte en echt een top instructeur is) zijn we direct het water ingegaan.

Wat ik vooral fijn vond aan de SeaBob is hoe makkelijk deze te besturen is en je eigen snelheid bepaalt. Er zijn drie verschillende snelheden en kunt kiezen waar jij je comfortabel bij voelt. Met je lichaam bepaal je de koers van de SeaBob en deze beweegt soepel mee. Je hoeft niet heel veel kracht te geven om naar beneden of omhoog te gaan waardoor je je als een vis in het water voelt. Doordat de SeaBob drijft, zal je altijd naar boven drijven als je geen gas meer geeft.

Playa Grandi staat bekend om de schildpadden en scholen vissen. Maar om deze van zo dichtbij te kunnen zien was echt een fantastische ervaring. Zijn de vissen en schildpadden je tijdens het snorkelen of duiken ook altijd te snel af? Met de SeaBob niet meer!

Voor een uniek onderwater avontuur tijdens jouw verblijf op Curaçao is Seabob Curaçao echt een aanrader. De foto’s spreken voor zich..

Zelf uitproberen?

Boek nu de Seabob Tour

Ben jij een echte fan van het onderwaterleven en ben jij wel toe aan wat avontuur? De SeaBob tour kun je natuurlijk ook zelf uitproberen tijdens je vakantie op Curaçao! Klik hier voor meer info!

WIE IS ES?


In 2016 is zij samen met haar vriend van Amsterdam naar het tropische Curaçao verhuisd. De palmbomen, helder blauwe zee, witte stranden en de Curaçao lifestyle voelde, zoals je misschien al verwacht, direct als thuiskomen. Es zal je regelmatig op de hoogte houden van de mooiste stranden, hotspots en activiteiten!

DEEL DIT ARTIKEL


MEER INSIDER TIPS


Zoek de goedkoopste vlucht naar Curaçao