VAKANTIETIPS VAN ELODIE

WAKEBOARDEN OPHET SPAANSE WATER

BIJ DE WakeSkateSkiSchool

Wakeboarden op het Spaanse Water

Bij de WakeSkateSkiSchool

Wie denkt dat je op Curaçao alleen maar kunt chillen op het strand, heeft het mis. Je kunt er nog zo veel meer doen! Van cultuur snuiven tot aan watersport; Curaçao heeft het allemaal. Ik trap af met een van mijn favorieten: wakeboarden op het Spaanse Water bij de WakeSkateSkiSchool.

Toen ik in 2013 stage liep op het eiland, belandde ik voor het eerst op het vlot van Marcello. Destijds heb ik alleen gerelaxed met uitzicht op de Tafelberg. Maar tijdens mijn vakantie vorig jaar stond ik toch echt op een plank over het water te sjezen. Het is super leuk! Ja, het gaat met vallen en opstaan, prikkende ogen en een loopneus van het zoute water, maar door de goede instructies van Marcello lukt het uiteindelijk bijna iedereen. En: hoe vaker je gaat, hoe meer hij je leert. Zo leerde ik de tweede keer bijvoorbeeld meer golven te pakken en met een van mijn handen het water te raken. Het mooie aan deze activiteit is: het kan zo kort en lang duren als je zelf wilt. Oké, de sessie per persoon duurt altijd maar 30 tot 40 minuten. Maar als je bijvoorbeeld met een hele groep bent, wordt het echt een dagactiviteit. Dan kun je met zijn allen chillen op het vlot, terwijl iedereen een voor een het water op gaat. Extra leuk is als je met een groep vanaf 10 personen reserveert, want dan slingert Marcello de barbecue aan! “Want als je er een hele dag bent, moet er toch een keer gegeten worden.” Voor drinken moet je overigens zelf zorgen.

In voor een beetje actie tijdens je vakantie?

Reserveer snel jouw eigen wakeboard sessie

Hé thrillseeker! Ga met ons mee naar het Spaanse Water voor een heerlijk middagje wakeboarden of waterskieen. Binnen no-time heb je de smaak te pakken en vlieg je over het water alsof je dat nooit anders hebt gedaan.

WIE IS ELODIE?


Na mijn stageperiode op Curaçao in 2013 was het altijd al mijn droom om voor langere tijd terug te keren naar Dushi Korsou. En guess what, die droom is uitgekomen! In het najaar van 2017 emigreerde ik naar Curaçao, waar ik fulltime werk als journalist voor het Antilliaans Dagblad. Ik vind het heerlijk om van elk vrij uurtje dat ik hier heb een klein beetje vakantie te maken. Daarom ben ik altijd op zoek naar de leukste hotspots, mooiste stranden en meest verrassende activiteiten. En mijn beste vakantietips deel ik natuurlijk graag met jullie.

DEEL DIT ARTIKEL


MEER INSIDER TIPS


Zoek de goedkoopste vlucht naar Curaçao