Ronnie Flex gaat palmbomen laten schudden!

Het prachtige Curaçao staat bekend als The Stage Of The Caribbean. Met acts als Sting en Christina Aguilera op het Curaçao North Sea Jazz Festival, Armin van Buuren op The Flying Dutch en de hotste Nederlandse en internationale artiesten en DJ’s op op prachtige podia aan het water.

Ronnie Flex op Curaçao

Op zaterdag 30 maart is het de beurt aan Ronnie Flex en zijn tienkoppige Deuxperience Band om de palmbomen te laten schudden van Madero Ocean Club. Ronell Plasschaert, zoals de zanger echt heet, kwam al vaker voor optredens naar het tropische eiland, tijdens grote urban events. Maar de afgelopen jaren heeft hij zich met zijn band ontpopt tot een heus live fenomeen. Hun legendarische optreden in 2018 staat velen nog vers in het geheugen gegrift. Zijn nummer 1 hits ‘Come Again’, ‘Energie’, ‘Blijf Bij Mij’ en ‘Fan’ zijn ook op Curaçao zeer bekend. En worden uit volle borst meegezongen. Ja, Ronnie Flex op Curaçao, hier MOET je bij zijn.

De afgelopen jaren heeft hij zich met Deuxperience ontpopt tot een heus live fenomeen. Hun legendarische optreden in 2018 staat velen nog vers in het geheugen gegrift.

Ronnie Flex op Curacao bij Madero Ocean Club

Ronnie Flex & Deuxperience worden naar Curaçao gehaald door Sterck Events. De Curaçaose evenementen organisator bracht het eiland onlangs al The Flying Dutch Curaçao. Met onder andere Armin Van Buuren, Lucas & Steve en Sunnery James & Ryan Marciano. Begin dit jaar organiseerde Sterck op een unieke locatie buiten de Curaçaose bewoonde wereld het feest Tabula Rasa. Daar stonden onder andere Don Diablo, Freddy Moreira en Salvatore Ganacci op het podium.

Tickets Ronnie Flex op Curacao

Ronnie en zijn band staan op zaterdag 30 maart op het podium van de high end beachclub Madero Ocean Club. Op dat podium stonden de afgelopen tijd al acts als Andre Hazes, Chef’Special, Nielson, Miss Montreal, de Edwin Evers Band en Kenny B.

OOK NAAR RONNIE FLEX OP CURACAO? TICKETS VIND JE HIER