OP VAKANTIE

8X ONMISBAARVOOR OP HET STRAND

Lees verder

Heerlijk een dagje naar het strand. Je denkt dat je alles in je strandtas hebt ingepakt en je bent klaar om te gaan. Vervolgens ben je op het strand en kom je er achter dat je de helft vergeten bent…speciaal voor jou 8x onmisbare items voor op het strand. Ook op onze Instagram pagina zijn deze acht musthaves gespot!

#TURNONTHEBEACH

Een stoere zonnebril

Wist je dat ook je ogen kunnen verbranden?

Kek modelletje zonnebril uitkiezen dus en met stijl dragen. Gratis tipje: kies donkere of getinte glazen. Daarmee kun je heel goed die fijne meneer of mevrouw op het strand beloeren!

Een ijskoud drankje

Een fijn drankje mee naar het strand is een absolute must!

Een verfrissende Amstel Bright, een Blue Curaçao cocktail, een ijskoude ‘awa di koko’,  of gewoon een sapje: blijven drinken! Zo’n dagje bakken kost nogal wat vocht en dat moet je aan blijven vullen.

Snorkelspullen

En ken je die full-face snorkels al?

Curaçao heeft een super mooie onderwaterwereld. Het koraal is een absolute must-see en dat gaat net even makkelijker als je een snorkel meeneemt. Ken je die full-face snorkels al? Geen gedoe meer met losse pijpjes waar je door moet ademhalen maar in een keer klaar met masker en al.

Een goed boek

Of een tijdschrift…

Goed om mee te ontspannen, maar nog beter om op je hoofd te laten zakken als je in slaap bent gevallen.

Zonnebrandcrème

Smeren tot je er bij neer valt!

Een mooie bruine kleur krijg je niet zomaar. Een rode kleur wel. Dus, smeren tot je er bij neer valt! De Caribische zon is zo fel dat je serieus ook na 16.00 uur kunt verbranden, dus zorg ervoor dat je je goed beschermt. Niemand wil de vellen aan jouw lijf zien hangen.

Een trendy bikini, badpak of zwembroek

Go to the beach in style 

In je korte broek op het strand is natuurlijk prima te doen, zwemmen in je boxer kan ook maar het voelt net een stukje beter in je zwembroek of bikini. Op Curaçao is het dragen van zwemkleding verplicht. Je mag nergens in je adam of eva kostuum zonnen.

Een kekke floatie

En lekker dobberen

Je dobbert pas echt ontspannen rond als je zelf helemaal niets hoeft te doen. Kies een enorme opblaasband uit, vul je kekke floatie met een goede hoeveelheid lucht en dobberen maar. Was jij bij ons Dolfijn FM Floatfest? Dan heb jij misschien wel zo’n unieke knalgele Amstel Bright opblaasband!

Een opvallend strandlaken

En liefst een zachte, extra grote…

Natuurlijk kun jij wel wat hebben maar, geloof ons, zand in je bilnaad is niet iets wat je graag wil. Gaat behoorlijk schuren. Zeker als je net met je natte goddelijke lichaam uit zee komt gewandeld. Een zachte, extra grote, handdoek is dan ook een must!

DEEL DIT ARTIKEL


Zoek de goedkoopste vlucht naar Curaçao