Het nieuwe jaar ga je in met het dikste festival van 2019: Tabula Rasa op Curaçao. Een gloednieuw festival in Fuik Valley. Met onder andere Salvatore Ganacci en Freddy Moreira. Vijf januari vrij houden, want deze wil je niet missen!

Onbeschreven blad

Het nieuwe jaar ga je in met goede voornemens

Wat ga je dit jaar he-le-maal anders doen? Bovenaan ons goede voornemen-lijstje: vaker toffe events bezoeken op Curaçao. Dat goede voornemen kunnen we meteen afvinken. Het jaar begin je goed met Tabula Rasa. Tabula Rasa is een Latijnse uitdrukking en betekent letterlijk: gladgestreken wastablet. Vrij vertaald gebruiken wij hem vaker: onbeschreven blad. We vieren het nieuwe begin van het jaar met Tabula Rasa op Curaçao!

Ultieme Festival-beleving

Met knapperende haardvuurtjes, grote festivalvlaggen, tipi-tenten en sfeervolle lampjes

Tabula Rasa wordt voor de allereerste keer georganiseerd, door de mensen die je kent van de allereerste editie van The Flying Dutch Curaçao: Sterck Events. Zij bouwden al het grootste podium wat Curaçao ooit gekend heeft en ook voor Tabula Rasa hebben ze iets unieks voor het eiland in petto: ze creëren de ultieme festivalsfeer. Denk aan knapperende haardvuurtjes, grote festivalvlaggen, tipi-tenten en sfeervolle lampjes. Tabula Rasa vindt plaats in Fuik Valley. Een verlaten terrein vlakbij de Mijnmaatschappij, waar zelfs de oude vuurtoren nog staat en waar je spectaculair uitzicht hebt op de Tafelberg.

Salvatore Ganacci

Ben je niet bij zijn set, dan heb je écht wat gemist!

Als iemand weet hoe het eraan toegaat op een festival is het Salvatore Ganacci. De man stond op Tomorrowland, één van de grootse festivals van Europa en stal daar de show. Zijn set ging keihard viraal en is al ruim 1,3 miljoen keer bekeken op Youtube. De Bosnische-Zweed Emir Kobilić stond meer op zijn draaitafel dan erachter. Deed een tukkie op het podium en haalde een ventilator van stal om zijn kapsel te showen. Kortom, ben je niet bij zijn set, dan heb je écht wat gemist.

Freddy Moreira

Deze man staat garant voor spierpijn de volgende ochtend!

Emilio Sedoc kennen wij beter als Freddy Moreira. Was je erbij toen hij op de eerste editie van het Dolfijn FM Floatfest op Bonaire draaide? Gemist? Dan moet je zeker bij Tabula Rasa zijn. Deze man staat garant voor spierpijn de volgende ochtend en laat écht iedereen meedoen met zijn hits als ‘Omlaag’ en ‘Guitarra’.

Ambassador tickets

Mogen we je nog één mega tip geven? Ambassador tickets zijn NU te koop

De andere artiesten en dj’s worden nog bekend gemaakt, maar heb jij nu al zin in dit feestje volgend jaar? Mogen we je dan nog één mega tip geven? Ambassador tickets zijn NU te koop, voor maar 35 gulden. Wees snel want het aantal Ambassador kaarten is beperkt. Check de Facebookpage van Tabula Rasa of koop hier je tickets voor Tabula Rasa op Curaçao!