Keuzestress? Curaçao Culinair!

Mooie stranden, lekker weer en het beste eten: het is waar Curaçao bekend om staat. Geen idee waar je nou precies kan gaan eten en lijkt het onmogelijk om een keus te maken? Curaçao Culinair to the rescue! Het beste van het eiland op culinair gebied vind je vrijdag 5 en zaterdag 6 april bij Landhuis Chobolobo.

José de Bruin Dolfijnfm

Door José de Bruin

Over Curaçao Culinair

Curaçao Culinair is het culinaire event waarbij de beste restaurants van het eiland zich door middel van hun ‘signature dish’ presenteren. Op het sfeervol aangeklede terrein bij landhuis Chobolobo kun je terecht of je nou vlees, vis of vega liefhebber bent. Je kunt uiteraard ook overal een hapje van proeven.

Ginger, Mood Beach, Baoase, Kokomo Beach, Chobolobo, Nemo, The Pen, Tint, de Madero Ocean Club, KYOTO en BijBlauw zijn aanwezig om je smaakpapillen te prikkelen. Er zijn fijne drankjes verkrijgbaar van Hendrick’s Gin en de wijn wordt verzorgd door Bottles Curaçao.

Win tickets naar Curaçao Culinair

Tickets voor HET jaarlijkse feestje voor foodies en fijnproevers kosten maar 30 piek en zijn verkrijgbaar bij Funmiles, Mensing’s Caminada, Van den Tweel Supermarket Jan Thiel en Zeelandia, Landhuis Chobolobo en Bottles. Maar… kaarten zijn ook te winnen op Dolfijn FM! 

Elke dag wordt er op de DolfijnFM Facebook pagina een video gepost van een van de deelnemende restaurants. Op Dolfijn FM 97.3 hoor je in elk programma drie ingrediënten. Check de video en vertel ons welke van de ingrediënten NIET wordt gebruikt. Heb je het goed? Ding jij mee naar twee kaarten voor het culinaire feestje van het jaar: Curaçao Culinair!

Mooie stranden, lekker weer en het beste eten: het is waar Curaçao bekend om staat. Geen idee waar je nou precies kan gaan eten en lijkt het onmogelijk om een keus te maken? Curaçao Culinair to the rescue!