Aquafari Onderwaterscooter

Een spannende en originele manier om de prachtige onderwaterwereld te ontdekken

< Terug naar het overzicht

De prachtige onderwaterwereld van Curaçao ontdekken, maar is duiken je net een brug te ver? Aquafari heeft daar een mooie oplossing voor: de onderwaterscooter! Een unieke beleving waarbij je het onderwaterleven meemaakt op een James Bond-achtig apparaat.

Aangeboden door Guide & Go
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons!

Dagelijks behalve zondag om 10.00. 12.00 en 14.00u. De totale tijdsduur is ongeveer 1.5 uur inclusief instructies en je bent ongeveer 55 minuten onder water.

Inclusief onderwaterscooter, instructies en begeleiding bij de duik.

Alle talen


Eerst nog een voorproefje? Tony & Harm probeerden het uit, bekijk hier de video!


Wat we gaan doen

De Aquafari onderwaterscooter is in korte tijd één van de populairste activiteiten van Curaçao geworden. En wij snappen wel waarom! Het is een spannende en originele manier om de prachtige onderwaterwereld te ontdekken. Aquafari is veilig en je gaat maximaal 7 meter diep. Curaçao is 1 van de slechts 7 plekken ter wereld waar je dit kunt doen. Er is geen duikervaring vereist en het is leuk voor het hele gezin! Een echte aanrader dus!


Praktische informatie

Deelname aan deze tour kan vanaf een minimum leeftijd van 10 jaar, minimum lengte van 1.20 meter en een maximum gewicht: 125 kg.

De moeilijkheidsgraad: eenvoudig tot gemiddeld. Zwangere vrouwen zijn uitgesloten van deelname. De excursie is niet toegankelijk voor mensen met astma, epilepsie, hartproblemen, claustrofobie, diabetes, recente nek- of rugblessure. Je kunt Aquafari doen tot en met 18 uur voor je vlucht.

Maximaal 4 personen per groep.


Waar zullen we zijn

De tour vertrekt vanaf Pirate Bay Beach.

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor reizigers een selectie van het mooiste van Curaçao, Aruba & Bonaire! En binnenkort ook de rest van het Caribisch gebied! Op www.dolfijngo.com en via al onze social channels vind je onze favoriete hotspots, unieke trips & tours en local island guides. Wij helpen jou om je ultieme rondreis samen te stellen. Want samen met onze local insiders selecteren we voor jou de beste tours & activiteiten, lekkerste restaurants en de allermooiste plekjes op de eilanden. Dus of je nou op zoek bent naar een unieke boottocht naar Klein Curaçao, de beste snorkelspots aan de kust. Wilt genieten op een luxe zeilboot op het Spaanse Water, of gewoon het eiland wil verkennen als een echte insider? DolfijnGO!