Boottocht met dolfijnen op Curaçao

Spot de dolfijnen in zee met deze unieke boottocht

< Terug naar het overzicht

Dolfijnen zijn hele intelligente en sociale dieren. Door hun nieuwsgierigheid en speelse karakter vinden zij het leuk om interactie te hebben met mensen. Met dolfijnen zwemmen toch iets te spannend voor je? Spot de dolfijnen in zee met deze unieke boottocht.

Aangeboden door TourActi Tours
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons

Elke zondag om 15.30u. De locatie is het Sea Aquarium Park.

Alle talen


Eerst nog even een voorproefje van deze unieke boottocht met dolfijnen op Curaçao? Bekijk dan hier de instagram pagina!


Wat we gaan doen

De dolfijnen zijn in open water en jij kunt vanaf een comfortabele boot de dolfijnen observeren. Een ervaring die je niet mag missen!

De dolfijnen volgen de trainers in hun boot van de natuurlijke lagune naar de open zee. Hier spelen en springen ze, een uniek gezicht. En jij hebt het allerbeste uitzicht vanaf een de boot!

Leuk voor het hele gezin!


Praktische informatie

Deze encounter met dolfijnen op Curaçao is geschikt voor alle leeftijden. Kinderen onder de 8 jaar moeten worden begeleid door een volwassene.


Waar zullen we zijn

De boottocht vertrekt vanaf de Dolphin Academy Curaçao in het Sea Aquarium Park.

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor reizigers een selectie van het mooiste van Curaçao, Aruba & Bonaire! En binnenkort ook de rest van het Caribisch gebied! Op www.dolfijngo.com en via al onze social channels vind je onze favoriete hotspots, unieke trips & tours en local island guides. Wij helpen jou om je ultieme rondreis samen te stellen. Want samen met onze local insiders selecteren we voor jou de beste tours & activiteiten, lekkerste restaurants en de allermooiste plekjes op de eilanden. Dus of je nou op zoek bent naar een unieke boottocht naar Klein Curaçao, de beste snorkelspots aan de kust. Wilt genieten op een luxe zeilboot op het Spaanse Water, of gewoon het eiland wil verkennen als een echte insider? DolfijnGO!