Jet Ski Tour mét gids!

Racen op een Jet Ski langs de kustlijn en de lagune van Caracasbaai!

< Terug naar het overzicht

Racen op een jetski vindt iedereen wel leuk! Alleen wat zie je nou precies als je op je jet ski over het Caribische water schiet? De gids laat je de mooiste plekjes zien langs de kustlijn en de lagune van Caracasbaai. En je hebt niet eens een vaarbewijs nodig! Deze Jet Ski Tour is een must  tijdens jouw vakantie op Curaçao!

Aangeboden door TourActi
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons

Maandag tot en met zondag om 9.30 uur en om 13.30 uur. Het startpunt is bij Caracasbaai, vlak bij Jan Thiel.

De tour is inclusief softdrinks en een zwemvest.

Geschikt voor alle talen


Wat we gaan doen?

Pure adrenaline is als je met een snelle jetski over het water scheurt. Nu is wordt het alleen nog nét wat leuker als je dit met een gids kan doen die je ook nog eens alle ins and outs verteld over de plekken waar je langs komt. Hij kent het gebied op zijn duimpje en hij laat je de leukste strandjes en de meest luxueuze huizen van de jetset zien, en dit alles vanaf het water! Ook is er tijdens de tour een korte pauze ingepland voor een snelle duik en een koud drankje.

Je kunt bij deze tour kiezen voor 1 of 2 deelnemers per jetski. Voordat je het water opgaat krijg je eerst alle instructies die je nodig hebt, zodat je veilig het water op kunt!


Praktische informatie

Je kunt met deze dag heerlijk je hele dag benutten want de tour duurt één uur. Je hebt dus nog de hele dag om lekker op het strand te liggen of misschien zelfs naar Westpunt te gaan. Het startpunt is makkelijk bereikbaar, het ligt namelijk vlak bij de hotels van Jan Thiel. Kinderen kunnen de meedoen aan de tour vanaf 8 jaar. Op deze leeftijd kan een kind achterop zitten. Kinderen mogen de jetski zelf besturen vanaf 18 jaar.


Waar zijn we?

Het startpunt is bij Caracasbaai, vlak bij Jan Thiel.

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor reizigers een selectie van het mooiste van Curaçao, Aruba & Bonaire! En binnenkort ook de rest van het Caribisch gebied! Op www.dolfijngo.com en via al onze social channels vind je onze favoriete hotspots, unieke trips & tours en local island guides. Wij helpen jou om je ultieme rondreis samen te stellen. Want samen met onze local insiders selecteren we voor jou de beste tours & activiteiten, lekkerste restaurants en de allermooiste plekjes op de eilanden. Dus of je nou op zoek bent naar een unieke boottocht naar Klein Curaçao, de beste snorkelspots aan de kust. Wilt genieten op een luxe zeilboot op het Spaanse Water, of gewoon het eiland wil verkennen als een echte insider? DolfijnGO!