Blue Room

Ontdek de Blue Room op Curaçao met deze unieke boot & snorkeltocht

< Terug naar het overzicht

Snorkelen is natuurlijk een must als je op Curaçao bent. En als je het dan toch gaat doen, ga dan met ons mee naar de mooiste snorkelplekken van het eiland: Blue Room en Mushroom Forest. Zodra je de grot binnen zwemt geniet je van spectaculaire lichteffecten. Deze snorkeltour is er een om nooit meer te vergeten. En natuurlijk zorgen we voor een heerlijke uitgebreide BBQ en een open bar.

Deze tour is aangeboden door TourActi.

Ben je op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons

De programma’s starten iedere zaterdag om 10 uur. Rond 16 uur weer terug. We vertrekken vanaf het Curacao Sea Aquarium.

Inclusief snorkelspullen en natuurlijk een heerlijke uitgebreide BBQ, soft drinks en wijn & bier na laatste snorkelstop.

Alle talen


Wat we gaan doen

We varen naar de mooiste snorkelplekken van het eiland waar je de blauwe grotten kan verkennen. De boottocht erheen langs de bounty stranden van Curaçao is al een ervaring op zich.


Praktische informatie

Deze tour is geschikt voor alle leeftijden. Snorkelen alleen met een zwemdiploma. Kinderen onder de 3 jaar mogen gratis mee, kinderen van 3 t/m 11 jaar 20% korting.


Waar zullen we zijn

Vertrek vanaf het Curacao Sea Aquarium om 10 uur in de ochtend.

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor reizigers een selectie van het mooiste van Curaçao, Aruba & Bonaire! En binnenkort ook de rest van het Caribisch gebied! Op www.dolfijngo.com en via al onze social channels vind je onze favoriete hotspots, unieke trips & tours en local island guides. Wij helpen jou om je ultieme rondreis samen te stellen. Want samen met onze local insiders selecteren we voor jou de beste tours & activiteiten, lekkerste restaurants en de allermooiste plekjes op de eilanden. Dus of je nou op zoek bent naar een unieke boottocht naar Klein Curaçao, de beste snorkelspots aan de kust. Wilt genieten op een luxe zeilboot op het Spaanse Water, of gewoon het eiland wil verkennen als een echte insider? DolfijnGO!