Supersnelle powerboat

Langs de Curaçaose zuidkust

< Terug naar het overzicht

Kriebels in je buik, haren in de wind! Met deze powerboat tour scheur je met een snelheid van maar liefst 100 km per uur de Caribische wateren over. Het eiland verkennen kan bijna niet spectaculairder! We varen vanaf Zanzibar naar Willemstad en de pontjesbrug om de weg te vervolgen langs de mooiste stranden zoals Mambo Beach, Seaquarium en Caracasbaai. Via het Spaanse water bereiken we Fuikbaai waar je heerlijk in het water plonst!

Deze tour wordt aangeboden door TourActi

Tours op dinsdag, woensdag en vrijdag, vertrek vanaf Zanzibar om 14.00 uur. Graag 20 min. vantevoren aanwezig zijn.

Prijs is incl. reddingsvest en verzekering

Nederlands


Eerst nog een voorproefje? Tony & Harm probeerden het uit, bekijk hier de video!


Wat we gaan doen

Dit is een ideale tour als je met een snelheid van maar liefst 100 km per uur de Caribische wateren wilt betreden. Het eiland verkennen kan bijna niet spectaculairder! De tour start bij Zanzibar en vaart naar Willemstad en de pontjesbrug om de weg te vervolgen langs de mooiste stranden zoals Mambo Beach, Seaquarium en Caracasbaai. Via het Spaanse water bereiken we Fuikbaai waar je heerlijk in het water plonst!


Praktische informatie

Deze tour is geschikt voor iedereen met een zwemdiploma.


Waar zullen we zijn

De tour vertrekt vanaf Zanzibar om 14.00 uur. Graag 20 min. vantevoren aanwezig zijn.

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor reizigers een selectie van het mooiste van Curaçao, Aruba & Bonaire! En binnenkort ook de rest van het Caribisch gebied! Op www.dolfijngo.com en via al onze social channels vind je onze favoriete hotspots, unieke trips & tours en local island guides. Wij helpen jou om je ultieme rondreis samen te stellen. Want samen met onze local insiders selecteren we voor jou de beste tours & activiteiten, lekkerste restaurants en de allermooiste plekjes op de eilanden. Dus of je nou op zoek bent naar een unieke boottocht naar Klein Curaçao, de beste snorkelspots aan de kust. Wilt genieten op een luxe zeilboot op het Spaanse Water, of gewoon het eiland wil verkennen als een echte insider? DolfijnGO!

EN OOK LEUK OM TE LEZEN


Wat te doen op een zondag op Curaçao

WAT TE DOEN OP EEN ZONDAG OP CURAÇAO

Drie tips voor de lazy sunday.

Curacao de vakantiebestemming van deze zomer

DIT IS DÉ VAKANTIEBESTEMMING VAN DEZE ZOMER

Europa? Saai. Ga naar Curaçao.

Een dagje varen in Spaanse Water op Curacao

EEN DAGJE VAREN DOE JE GEWOON ZO

Leer het eiland écht kennen.