Snorkel Trip

Snorkelend langs Tug Boat, Director’s Bay en Caracasbaai

< Terug naar het overzicht

De onderwaterwereld van Curaçao is minstens zo mooi als boven water. Vanaf het Spaanse Water brengt vissersboot de “Red Snapper” jou naar de leukste snorkel spots op het eiland. De tocht erheen met de vele bootjes, de Tafelberg en de fris groen gekleurde mangroves is al een feestje op zich.

Aangeboden door Guide & Go
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons!

Elke woensdag en zaterdag om 10.00 uur bij de Vissershaven aan de Caracasbaai. De tour duurt 3,5 uur.

Inclusief: Open bar & lekkere vruchtenreep

Geschikt voor alle talen.


Wat we gaan doen

De onderwaterwereld van Curaçao is echt prachtig. Vanaf het Spaanse Water brengt de vissersboot “Red Snapper” jou naar de leukste snorkelspots van het eiland. Je kunt dichtbij de boot snorkelen of juist met de stroming mee snorkelen richting het strand van Baya Beach, waar je ook de minder bekende snorkelspots vindt.


Praktische informatie

Deze tour is geschikt voor iedereen die kan zwemmen en vertrekt elke woensdag en zaterdag om 10.00 uur van de vissershaven aan de Caracasbaai, vlakbij Jan Thiel. De tour duurt 3.5 uur en is inclusief open bar en een heerlijke vruchtenreep. Er kunnen maximaal 23 personen mee.


Waar start de tour

De snorkel tour start elke woensdag en zaterdag om 10.00 uur bij de Vissershaven aan de Caracasbaai.

"

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor reizigers een selectie van het mooiste van Curaçao, Aruba & Bonaire! En binnenkort ook de rest van het Caribisch gebied! Op www.dolfijngo.com en via al onze social channels vind je onze favoriete hotspots, unieke trips & tours en local island guides. Wij helpen jou om je ultieme rondreis samen te stellen. Want samen met onze local insiders selecteren we voor jou de beste tours & activiteiten, lekkerste restaurants en de allermooiste plekjes op de eilanden. Dus of je nou op zoek bent naar een unieke boottocht naar Klein Curaçao, de beste snorkelspots aan de kust. Wilt genieten op een luxe zeilboot op het Spaanse Water, of gewoon het eiland wil verkennen als een echte insider? DolfijnGO!

EN OOK LEUK OM TE LEZEN


Vakantietips: Wakeboarden op het spaanse water

WAKEBOARDEN OP HET SPAANSE WATER

Voor alle adrenaline junkies.

winnaar van The Flying Dutch

AND THE WINNER IS…

Ben jij de gelukkige?