SUP tour door Spaanse Water

Een echte must-do tijdens je vakantie op Curaçao!

< Terug naar het overzicht

Stand Up Paddleboarding (SUP) is een snel groeiende watersport en wij begrijpen helemaal waarom! Je komt op plekken waar weinig mensen kunnen komen en het is ook nog eens super goed voor je! Reserveer snel een plekje bij deze SUP tour door Spaanse Water.

Aangeboden door Guide & Go
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons

Elke dinsdag en donderdag om 10.30 uur. Je begint vanaf het Santa Barbara Resort.

De tour is inclusief paddle, board, instructies en een gids. Ook wordt er een heerlijke a la carte lunch verzorgd bij Pirates Nest en je wordt opgehaald vanaf je hotel (tegen kleine meerprijs)

Geschikt voor alle talen


Wat we gaan doen?

Samen met je gids begint je tour bij het St. Barbara Beach Resort. Het resort ligt vlak bij het Spaanse water en is daarom het perfecte startpunt van de SUP-tour. Voordat je het water in gaat krijg je instructies op het strand. Je SUP’t samen met je gids over het Spaanse water en je krijgt onderweg alle uitleg die je wil over de flora en fauna van de schitterende natuur, zowel boven als onder water!


Praktische informatie

Deze tour is geschikt voor alle leeftijden. De transfer voor hotels in Jan Thiel is ingebrepen in de prijs. Tegen betaling is het mogelijk om opgehaald te worden bij andere hotels.


Waar zijn we?

Het startpunt is vanaf het Santa Barbara Resort. 

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor reizigers een selectie van het mooiste van Curaçao, Aruba & Bonaire! En binnenkort ook de rest van het Caribisch gebied! Op www.dolfijngo.com en via al onze social channels vind je onze favoriete hotspots, unieke trips & tours en local island guides. Wij helpen jou om je ultieme rondreis samen te stellen. Want samen met onze local insiders selecteren we voor jou de beste tours & activiteiten, lekkerste restaurants en de allermooiste plekjes op de eilanden. Dus of je nou op zoek bent naar een unieke boottocht naar Klein Curaçao, de beste snorkelspots aan de kust. Wilt genieten op een luxe zeilboot op het Spaanse Water, of gewoon het eiland wil verkennen als een echte insider? DolfijnGO!