Padi Duikbrevet

Het populairste en meest erkende duikcertificaat ter wereld

< Terug naar het overzicht

Als jij van de onderwaterwereld houdt, dan kan je echt niet achterblijven. Het PADI duikbrevet is het populairste en meest erkende duikcertificaat ter wereld. Als je deze hebt gedaan dan kan jij overal ter wereld duiken. Dat bekent dus ook dat je de prachtige koraalriffen van Curaçao kan bekijken!

Aangeboden door TourActi Tours
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons

De cursussen starten elke maandag en donderdag en duren 4 volle dagen van 8.00 uur tot 17.00 uur. Er is beperkte beschikbaarheid, wees er dus snel bij.

De cursus is inclusief boeken, 5 sessies in het klaslokaal, 5 sessies in het zwembad, 4 duiken op zee met jouw instructeur, alle duikspullen en natuuuuurlijk hét PADI duikcertificaat.

Geschikt voor alle talen


Wat we gaan doen?

Het PADI ‘Open Water Diver’ duikbrevet kun je vergelijken met een internationaal rijbewijs, je kunt er overal op de wereld wat mee! In deze cursus leer je alles wat je moet weten over duiken. Er worden ook duikcomputers gebruikt, zodat je verzekerd bent van een training op het allerhoogste niveau!


Praktische informatie

Het startpunt is bij de duikschool bij Lions Dive hotel, gelegen vlak bij het Seaquarium. De minimale leeftijd is 15 jaar. Zwangere vrouwen kunnen helaas niet hun PADI halen.


Waar zijn we?

Het startpunt is bij de duikschool bij Lions Dive hotel, gelegen vlak bij het Seaquarium.

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor reizigers een selectie van het mooiste van Curaçao, Aruba & Bonaire! En binnenkort ook de rest van het Caribisch gebied! Op www.dolfijngo.com en via al onze social channels vind je onze favoriete hotspots, unieke trips & tours en local island guides. Wij helpen jou om je ultieme rondreis samen te stellen. Want samen met onze local insiders selecteren we voor jou de beste tours & activiteiten, lekkerste restaurants en de allermooiste plekjes op de eilanden. Dus of je nou op zoek bent naar een unieke boottocht naar Klein Curaçao, de beste snorkelspots aan de kust. Wilt genieten op een luxe zeilboot op het Spaanse Water, of gewoon het eiland wil verkennen als een echte insider? DolfijnGO!