Foodie Tour

Een unieke tour langs de meest smaakvolle plekjes van het eiland

Wat veel mensen niet weten over Curaçao is dat het ook een waar culinair paradijs is. Tijdens deze tour nemen we je mee over het eiland en maak je kennis met zowel de traditionele als hedendaagse keuken. Verwacht ijskoude fruitshakes (de beroemde batido), de heerlijkste groenten op de drijvende markt en het meest sappige BBQ vlees van de foodtrucks die je overal over het eiland vindt.

Aangeboden door Sand & Stilettos
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons!

Dagelijks, tijd in overleg. De tour duurt 4 -7 uur. 

Deze unieke tour is inclusief gids, water en vervoer. De prijs is exclusief lunch/diner.

Nederlands, Engels


Eerst nog even een voorproefje? Bekijk dan hier de prachtige Instagram pagina van Gaby Lieuw van Sand & Stilettos.


Wat we gaan doen

Heerlijk smullen in prachtige omgevingen op het eiland. Want lekker eten gaat op Curaçao altijd hand in hand met mooie plekken.


Praktische informatie

Deze tour is geschikt voor iedereen. De tour duurt 4 -7 uur. Je wordt opgehaald en daarna teruggebracht op een locatie naar keuze.


Waar zullen we zijn

Je wordt opgehaald en daarna teruggebracht op een locatie naar keuze.


Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor reizigers een selectie van het mooiste van Curaçao, Aruba & Bonaire! En binnenkort ook de rest van het Caribisch gebied! Op www.dolfijngo.com en via al onze social channels vind je onze favoriete hotspots, unieke trips & tours en local island guides. Wij helpen jou om je ultieme rondreis samen te stellen. Want samen met onze local insiders selecteren we voor jou de beste tours & activiteiten, lekkerste restaurants en de allermooiste plekjes op de eilanden. Dus of je nou op zoek bent naar een unieke boottocht naar Klein Curaçao, de beste snorkelspots aan de kust. Wilt genieten op een luxe zeilboot op het Spaanse Water, of gewoon het eiland wil verkennen als een echte insider? DolfijnGO!