Tango Bizarro bij Mundo Bizarro

TANGO BIZARRO

< Terug naar alle evenementen op Curaçao

Ben je dol op live muziek? Verstopt tussen de hoofdstraten De Ruyterkade en Pietermaai op Curaçao vind je Mundo Bizarro. En elke dinsdag is het vanaf 20.00 uur Tango Bizarro bij Mundo Bizarro. Kom langs voor een speciale Tango-avond. Rafael Oleana en zijn partner zullen de hele nacht dansen.

Het programma begint rond 20.00 uur maar je kunt natuurlijk vroeg komen en genieten van een lekkere maaltijd in het restaurant. Mundo Bizarro is ‘un poco loco’ en dat zie je direct bij binnenkomst. Onze tip: zorg er in ieder geval voor dat je Mundo Bizarro bezoekt op dinsdagavond voor Tango Bizarro!


YOGA ON THE BEACH

< Terug naar alle evenementen op Curaçao

Save the date: de wekelijkse yogalessen bij City Beach 88 beginnen weer!

Elke woensdagochtend organiseert Yogi Karin Visser op City Beach 88 een yogales op het strand van City Beach 88. Ochtendyoga verhoogt je energiereserves en helpt je om je de hele dag ontspannen te voelen.

De lessen beginnen om 08:15 uur en eindigen rond 09:15 uur.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en reserveringen worden toegewezen op basis van wie het eerst komt. Je kunt je plek reserveren bij Karin door een WhatsApp-bericht te sturen naar (+5999) 515-7212.