Tango Bizarro bij Mundo Bizarro

TANGO BIZARRO BIJ MUNDO BIZARRO

< Terug naar alle evenementen op Curaçao

Ben je dol op live muziek? Verstopt tussen de hoofdstraten De Ruyterkade en Pietermaai op Curaçao vind je Mundo Bizarro. En elke dinsdag is het vanaf 20.00 uur Tango Bizarro bij Mundo Bizarro. Kom langs voor een speciale Tango-avond. Rafael Oleana en zijn partner zullen de hele nacht dansen.

Het programma begint rond 20.00 uur maar je kunt natuurlijk vroeg komen en genieten van een lekkere maaltijd in het restaurant. Mundo Bizarro is ‘un poco loco’ en dat zie je direct bij binnenkomst. Onze tip: zorg er in ieder geval voor dat je Mundo Bizarro bezoekt op dinsdagavond voor Tango Bizarro!


yogales op het strand

YOGA ON THE BEACH

< Terug naar alle evenementen op Curaçao

Save the date: de wekelijkse yogalessen bij City Beach 88 beginnen weer!

Elke woensdagochtend organiseert City Beach 88 een yogales op het strand van City Beach 88.

City beach 88 ken je misschien van de gezellige happy hours. Maar wist je dat City Beach 88 ook een heel rustgevende plek is? En daarom is het ook de perfecte locatie voor een yogales op het strand. Ochtendyoga verhoogt je energiereserves en helpt je om je de hele dag ontspannen te voelen. De lessen beginnen om 08:15 uur en eindigen rond 09:15 uur.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en reserveringen worden toegewezen op basis van wie het eerst komt. Meer info vind je hier