City Vibes in Punda en Pietermaai

PUNDA CITY VIBES

< Terug naar alle evenementen op Curaçao

Punda Loves You & Pietermaai District Curaçao zorgen samen weer voor een heerlijk evenement. Deze keer met de maandelijks terugkerende City Vibes! Elke eerste donderdag van de maand wordt Pietermaai District Curaçao één groot muzikaal podium. Vanaf 18:00 uur in Punda en vanaf 20:00 uur in Pietermaai! Geloof ons, hier moet je bij zijn!


Curaçao Culinair 2019

CURAÇAO CULINAIR

< Terug naar alle evenementen op Curaçao

Curaçao Culinair is het culinaire event van het jaar waar de beste restaurants van Curaçao zich presenteren aan het publiek. Twee dagen lang geniet je van verschillenden culinaire hoogstandjes gecombineerd met de beste wijnen, cocktails of een heerlijk verfrissend biertje. Of je nu een vlees, vis of vega foodie bent, je smaakpapillen worden in ieder geval optimaal geprikkeld! Deze 4e editie van Curaçao Culinair vindt plaats op vrijdag 5 en zaterdag 6 april 2019 bij Landhuis Chobolobo. Dit prachtige landhuis bevindt zich op een sfeervolle locatie met voldoende parkeergelegenheid rondom het terrein. Deelnemende restaurants worden bekend gemaakt medio januari 2019.

Voor wie is Curaçao Culinair? 
Curaçao Culinair is toegankelijk voor iedereen die van lekker eten en drinken houdt! Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen onder begeleiding van hun ouders/verzorgers. Voor de minderjarigen geld dat deelname aan en betreding van de ruimte op eigen risico blijft van de ouders/verzorgers.

Tickets
Tickets zijn te koop vanaf medio maart 2019 voor Nafl. 30,-. Klik hier voor meer info!

Tokens
Bij alle deelnemende restaurants en aan de bar kan (alleen) betaald worden met Curaçao Culinair tokens. Deze tokens zijn verkrijgbaar bij de kassa op het evenemententerrein voor 5 Nafl. per stuk. Deze kunnen door midden gebroken worden zodat de prijzen van gerechten en dranken ook met 2,50 Nafl. verhoogd kunnen worden.

 


Amnesia Music Festival 2019

AMNESIA MUSIC FESTIVAL

< Terug naar alle evenementen op Curaçao

15 juni 2019 is het weer zover: Het Amnesia Music Festival op Curaçao is terug! Terwijl je door de poorten van het muziekfestival loopt, vervaagt de chaos van het alledaagse leven. Vergeet de stress, en maak ruimte voor alleen maar goede vibes...

Amnesia Music Festival neemt je mee op een buitengewone reis met een spectaculair internationaal podium, topartiesten, verbluffende lichtshows, uitstekende VIP-lounges en goed gevulde bars om je dorst te lessen, terwijl je de hele nacht danst. Amnesia is een 'state of mind'.

Meer info vind je terug op de Facebook Pagina van Amnesia! Dit evenement wil je absoluut niet missen!