Bar 27 op Curaçao

RED CUPS TUESDAY

< Terug naar alle evenementen op Curaçao

Iedere dinsdag vul jij je cup in Bar 27 op Curaçao! Een van de gezelligste happy hours van het eiland! 1 uur lang je cup vol tanken voor maar voor maar 15 nafl! Het happy hour begint om 21:00, dus kom op tijd want je wilt geen minuut missen!

Kom eerst een bodempje leggen voordat je je kop er af zuipt. Voor 25,- score jij een daghap + red cup, lekkere combi dus! De daghap special is tussen 18:00 / 21:00.

=== INFO ===
- IEDERE DINSDAG
- Bar 27
- ENTREE FL. 15,- (TUSSEN 9 & 10)
- HAPPY HOUR START OM 21:00
- GEOPEND TOT 02:00

Alle info vind je hier!

Over Bar 27
Bar 27 op Curaçao: de naam van dit rockcafé aan het Waaigat is een eerbetoon aan Kurt Cobain, Jim Morrison, Janis Joplin, Amy Winehouse en andere muzikale grootheden die op 27-jarige leeftijd overleden. Met drie dagen livemuziek per week (donderdag, vrijdag en zaterdag) heeft dit grote bruine poppodium gitaarmuziek op Curaçao eigenhandig een smoelwerk gegeven. Nederlandse toppers als Barry Hay, Douwe Bob en DeWolff traden er ook al op.


Happy hour bij Avila Beach

AVILA'S BEACH VIBES

< Terug naar alle evenementen op Curaçao

Elke woensdag geniet je van relaxte live muziek tijdens de Gin & Tonic Happy hour bij Avila Beach! Avila's Beach Vibes start om 17.30 uur en de live muziek begint op het strand om 18.30 uur. Werk hard. Ontspan harder.

Programma
Gin & Tonic Happy Hour van 17.30 - 18.30 en live muziek van 18.30 - 20.30 uur.

Avila Beach Hotel organiseert zowel culinaire als culturele evenementen en mag zich rekenen tot één van de populairste hotels op Curaçao. Dat is ook niet zo gek gezien de locatie, je zit in downtown Willemstad en tegelijkertijd aan een privé strand. Perfect dus voor een avondje genieten aan het strand.


Night Glow Wednesday bij Madero Ocean Club

NIGHT GLOW WEDNESDAY

< Terug naar alle evenementen op Curaçao

Tijd voor wat verandering...! Woensdagavond is weer he-le-maal hot met de leukste 'glow-in-the-dark' party van Curaçao: Night Glow Wednesday bij Madero Ocean Club!

Muziek | Beach stage | Glow in the dark | 2 for 1 happy hour

Happy hour start om 10.00pm - middernacht, met 2 for 1 op mixed drinks, bier & wijn! En natuurlijk allemaal gezellige happy hour spelletjes!

Bonus: maak indruk met de beste outfit, en win maar liefst 200 nafl!

Over Madero Ocean Club
Stijlvol relaxen doe je bij Madero Ocean Club. In je loungebed bij het zwembad of ligbed op het strand wordt je compleet verzorgd door de enthousiaste bediening. Laat je betoveren door de sunset terwijl je van de happy hour geniet en zet het feestje voort met de live muziek in de avond. Madero host wekelijks grote (internationale) artiesten en top DJ’s.


Hello Friday bij Papagayo Beach Club

HELLO FRIDAY BIJ PAPAGAYO

< Terug naar alle evenementen op Curaçao

Hello Friday bij Papagayo Beach Club! Begin je weekend bij Papagayo Beach Club op Jan Thiel Beach met een lekker wijntje, terwijl je geniet van de mooiste Caribische zonsondergangen of de week afschud op het ritme van de beste lokale & internationaal bekende muzikanten.

De DJ houdt je in beweging als je de hele nacht wilt dansen. En dat allemaal met de magische achtergrond van de bekende strandbar. Wij zeggen dus elke vrijdag: HELLO FRIDAY!

17.00 - 19.00 uur Happy Wine Hours
18:30 - 21:00 Live muziek
21 PM - 11 PM Wekelijkse DJ

Voor meer info, bekijk de Facebook pagina van het evenement!


Happy hour bij City Beach

SUNSET HAPPY HOUR

< Terug naar alle evenementen op Curaçao

Elke vrijdag van 17:00 - 18:00 uur is het Sunset Happy Hour bij City Beach 88. Geniet van 50% korting op alle bieren, wijnen, frisdranken en gemengde dranken. De bar blijft open tot 22:00 uur.

Heb je dorst? Ze serveren warme en koude drankjes.
Heb je honger? Ze serveren pizza's, panini's en snacks.
Heb je heel veel honger? Ze serveren pizza per meter om te delen (of niet delen) met vrienden.
Ben je avontuurlijk? Daag je vrienden uit om Pizza Roulette te spelen.

Meer info? Houd de Facebook pagina in de gate!

Over City Beach 88
De naam zegt het al: City Beach 88 is het eerste stadsstrand op Curaçao. Hier kun je lekker loungen op een van de strandstoelen! Met een ijskoud biertje, of een tropische cocktail in de hand, kijk je uit over de zee. Maar ook voor een hapje ben je hier aan het juiste adres! Wanneer je trek krijgt kan je heerlijke broodjes, salades of snacks bestellen. City Beach 88 is echt een no nonsense plekje aan het water waar zowel toeristen als de lokale bevolking graag komen.


Mojito bij Saint Tropez

MOJITO & CHEESEBALLS

< Terug naar alle evenementen op Curaçao

Er wordt weleens geroepen dat Saint Tropez Ocean Club de BESTE kaasballen van Curaçao heeft! Maar hebben ze gelijk? Ga snel een keertje langs op zaterdagavond en ontdek het zelf!

Elke zaterdag is het namelijk Mojito & Cheeseball night bij Saint Tropez Ocean Club!

- MOJITOS (Classic / Passion Fruit / Strawberry) voor maar liefst Nafl 10,-!
- MOJITO & KAASBALLEN voor maar liefst Nafl 22,-!

Meer info vind je hier!

Ben jij erbij?

Over de beach club
Dit is echt een van onze favoriete beach clubs, voor als je echt wilt shinen! In de populaire uitgaanswijk Pietermaai District vind je de Saint Tropez Ocean Club. Twee keer op een dag een gezellige happy hour, de vetste DJ’s en een posh interieur. Wij zeggen, een lekkere cocktail in je hand, grote zonnebril op en gluren naar de buren!