sushi op Curaçao

SUSHI SATURDAY BIJ KORAAL

< Terug naar alle evenementen op Curaçao

Trek in lekkere sushi op Curaçao? Elke zaterdag is het Sushi Saturday bij Beachclub Koraal. Hier geniet je van heerlijke sushi, sashimi en nigiri voor lunch, als klein hapje of voor diner. Natuurlijk gecombineerd met speciale cocktails geheel in Japanse stijl. Naast dit menu kun je ook genieten van de reguliere lunch- en dinergerechten!

Een absolute aanrader!

Meer info vind je hier

Over Koraal
Beachclub Koraal, het zusje van Karakter, is gelegen op een rooftop terrace met uitzicht over de oceaan.  Overdag biedt Koraal een luxe ervaring bij het infinity zwembad met heerlijke cocktails, smoothies en een uitgebreid (heerlijk!) lunch menu. Dus even geen zin in zand tussen je tenen en zoute zee in je haar? Dan kun je bij Koraal een heerlijke duik nemen in de prachtige infinity pool, terwijl je nipt aan je cocktail.


Green Egg Sunday bij Koraal

KORAAL GREEN EGG SUNDAY

< Terug naar alle evenementen op Curaçao

Reggae op een rooftop, met een prachtig uitzicht! Elke zondag is het Green Egg Sunday bij Koraal! Met live BBQ en reggae avond op het prachtige dakterras van Karakter! Kies je favoriete vlees en visgerechten en stel je ideale maaltijd samen. Combineer het met een heerlijke Jamaicaanse Appleton rum en geniet van het beste uitzicht op het eiland!

Ben jij erbij? Meer info vind je hier

Over Koraal
Beach Club Koraal, het zusje van Karakter. Gelegen op een rooftop terrace kijk je uit over de oceaan terwijl je nipt aan je cocktail of ijskoud biertje. Overdag biedt Beach Club Koraal een luxe ervaring bij het zwembad met heerlijke cocktails, smoothies en een uitgebreid (verukkelijk!) lunch menu. Dus even geen zin in zand tusen je tenen en zoute zee in je haar? Dan kun je bij Koraal terecht voor een heerlijke duik in de prachtige infinity pool.