21feb

CURAÇAO CARNAVAL

Curaçao Carnival

21 Februari, 2020

12:00

25 Februari, 2020

18:00

Curaçao Carnival

Franklin D. Rooseveltweg 32

< Terug naar alle evenementen op Curaçao

Carnaval vieren op Curaçao? Van vrijdag 21 februari tot dinsdag 25 februari 2020 vinden dit jaar de diverse carnavalsparades plaats. Daarin gaan tientallen carnavalsgroepen in kleurrijke thema-kostuums te voet achter hun praalwagens aan. Begeleid door muziek van een DJ of live band.

Op zondag 23 februari vindt de grote optocht (‘Gran Marcha’) in Willemstad. Rond de 35 carnavalsgroepen maken er een groot feest van. Begin van de middag starten ze op de Rooseveltweg, eind van de middag komen ze aan in Otrobanda.

Wil je de carnavalsoptocht écht goed beleven? Koop dan een ticket voor de Curaçao Carnival Goes Global stand. Vanuit deze grote overdekte tribunes op de Rooseveltweg 32 (ter hoogte van het Samira gebouw) wordt met camera’s het carnaval vastgelegd. Via de website kan je kaartjes kopen.

Doordat de Carnival Stand zich redelijk aan het begin van de route bevindt, komt de optocht lekker op tijd langs. En is iedereen nog fris en energiek.

Er is beveiliging aanwezig en een rustige kinderopvang (met airconditioning). Maar het meest ideaal is nog: er zijn privé parkeerplaatsen buiten de drukte, waarna je met pendelbussen naar de Dome gebracht wordt.  Informatie (ook voor VIP tafels) of kaarten à 85 US dollar (ongeveer 77 Euro) reserveren doe je via info@ccggofficial.com.