05apr

CURAÇAO CULINAIR

LANDHUIS CHOBOLOBO

5 April, 2019

17:00

6 April, 2019

23:55

Landhuis Chobolobo

Saliña Ariba, Willemstad Elias R. A. Moreno Boulevard

< Terug naar alle evenementen op Curaçao

Curaçao Culinair is het culinaire event van het jaar waar de beste restaurants van Curaçao zich presenteren aan het publiek. Twee dagen lang geniet je van verschillenden culinaire hoogstandjes gecombineerd met de beste wijnen, cocktails of een heerlijk verfrissend biertje. Of je nu een vlees, vis of vega foodie bent, je smaakpapillen worden in ieder geval optimaal geprikkeld! Deze 4e editie van Curaçao Culinair vindt plaats op vrijdag 5 en zaterdag 6 april 2019 bij Landhuis Chobolobo. Dit prachtige landhuis bevindt zich op een sfeervolle locatie met voldoende parkeergelegenheid rondom het terrein. Deelnemende restaurants worden bekend gemaakt medio januari 2019.

Voor wie is Curaçao Culinair? 
Curaçao Culinair is toegankelijk voor iedereen die van lekker eten en drinken houdt! Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen onder begeleiding van hun ouders/verzorgers. Voor de minderjarigen geld dat deelname aan en betreding van de ruimte op eigen risico blijft van de ouders/verzorgers.

Tickets
Tickets zijn te koop vanaf medio maart 2019 voor Nafl. 30,-. Klik hier voor meer info!

Tokens
Bij alle deelnemende restaurants en aan de bar kan (alleen) betaald worden met Curaçao Culinair tokens. Deze tokens zijn verkrijgbaar bij de kassa op het evenemententerrein voor 5 Nafl. per stuk. Deze kunnen door midden gebroken worden zodat de prijzen van gerechten en dranken ook met 2,50 Nafl. verhoogd kunnen worden.