20jul

MADERO SUNSETS: NIELSON LIVE ON STAGE

MADERO OCEAN CLUB, Curaçao

20 Juli, 2019

17:00

21 Juli, 2019

01:00

Madero Ocean Club, Curaçao

Bapor Kibrá

< Terug naar alle evenementen op Curaçao

Madero Sunsets: Nielson live on stage

Op zaterdag 20 juni speelt Nielson live met zijn band The Underdogs bij Madero Sunsets, Culinary & Music Festival tijdens Madero Sunsets – Nielson live on stage!

De deuren gaan open om 17.00 en de tickets zijn Naf. 45,-.

Geniet met de voetjes in het zand van de zonsondergang. Doe een hapje en een drankje onder het genot van de diverse support acts en swing mee met Nielson en zijn band. Madero Sunsets staat voor diverse lekkere hapjes, goede drankjes en leuke muziek. Kortom, een gezellige avond uit!

Nielson, bekend van onder andere hits als ‘Sexy als ik dans’, ‘Hoe’ en ‘IJskoud’, staat garant voor een avond vol swingen en meezingen. Met de perfecte combinatie van vrolijke hits en rustige ballads weet hij het publiek de hele avond goed te vermaken.

Diamant, zijn laatste nieuwe album, staat voor de vernieuwde Nielson, die zich op dit album van een andere kant laat zien. Zijn nieuwe sound klinkt anders, voelt anders en ís anders: elektronisch, volwassen en internationaal. Nielsons teksten komen rechtstreeks uit zijn hart en zijn eerlijker en persoonlijker dan ooit. En dat is precies de bedoeling.

Koop HIER je tickets!

Over Madero Ocean Club
Stijlvol relaxen doe je bij Madero Ocean Club. In je loungebed bij het zwembad of ligbed op het strand wordt je compleet verzorgd door de enthousiaste bediening. Laat je betoveren door de sunset terwijl je van de happy hour geniet en zet het feestje voort met de live muziek in de avond. Madero host wekelijks grote (internationale) artiesten en top DJ’s.