28dec

MADERO OCEAN CLUB PRESENTS: MISS MONTREAL OP CURAÇAO

MADERO OCEAN CLUB, Curaçao

28 December, 2018

19:00 tot 23:30

Madero Ocean Club, Curaçao

Willemstad, Curaçao

< Terug naar alle evenementen op Curaçao

Lang verwacht! Op vrijdag 28 december is het zover: Miss Montreal op Curaçao. Live in Concert met Band! Sanne en haar band komen naar Curaçao voor een spetterende Live show. Heerlijk genieten met een ijskoude Amstel Bright in de hand.

Miss Montreal nam drie seizoenen plaats in de rode stoel als coach van The Voice of Holland. In 2014 en 2016 won zangeres Sanne Hans een 3FM Award voor beste zangeres. Dat bewijzen ook haar hits als ‘Hoe’ met Nielson, ‘Tututu’, ‘Love You Now’ en ‘Ik Zoek Alleen Mezelf’ met Paskal van BLØF.
Na een uitverkochte tour en veel festivalshows komt ze nu weer naar Curaçao met een avond vol met Pop en Rock bij Madero Ocean Club. Wanneer Miss Montreal op het podium staat is één ding zeker: het is feest!!

De deuren openen om 19.00u en dan start ook gelijk de Bright happy hour (tot 20.00u)!

Tijdens deze avond bij Madero Ocean Club kun je een avondvullend programma verwachten van Miss Montreal en haar band, aangevuld met voorprogramma van lokale held Gilmar Freitas. Natuurlijk zorgt de DJ voor een feestje achteraf! Kortom; geen reden om niet te genieten. Eerst dineren voor het concert? Dat kan! Vergeet dan niet op tijd te reserveren.

Early bird tickets: NAFL 25,-
Tickets: NAFL 35,-

Pre sale tickets zijn hier verkrijgbaar!