30mrt

RONNIE FLEX & DEUXPERIENCE BIJ MADERO OCEAN CLUB

MADERO OCEAN CLUB, Curaçao

30 Maart, 2019

20:00

31 Maart, 2019

02:00

Madero Ocean Club, Curaçao

Bapor Kibrá

< Terug naar alle evenementen op Curaçao

Ronnie Flex & Deuxperience bij Madero Ocean Club

Ronnie Flex is terug op Curaçao en dat wordt goed gevierd! Op zaterdag 30 maart is Ronnie Flex & Deuxperience bij Madero Ocean Club! De deuren zullen openen op 20.00.

Line-up
– DJ Sento
– DJ Carlito
– Ronnie Flex & Deuxperience

Tickets
– Lady duo 2 pers: Nafl. 80,00
– Regular: Nafl. 55,00
– Door: Nafl. 75.00
– Voor de vip arrangementen kan je bellen met +5999 568 8332.

Koop HIER je tickets!

WIE!?

Ronnie Flex – Ronell Langston Plasschaert – is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het artistiek imponerende, boeiende en uitgesproken boegbeeld van een ongekend succesvolle generatie hiphopartiesten. De eigenzinnige, genre-overstijgende, performer heeft met zijn releases een abonnement op de hitlijsten. Multi-platina mega hits als ‘Energie’, ‘Drank & Drugs’, ‘Blijf Bij Mij’ en ‘Plek Als Dit’ stonden wekenlang hoog in de charts. Zijn tweede album ‘Rémi’ (2017) is beloond met een Edison voor ‘Beste Album’ en ‘Beste Hiphop’. In het juryrapport van deze meest prestigieuze muziekprijs werd Rémi ‘een modern meesterwerk’ genoemd. In 2018 brak hij het record van meest gestreamde track binnen één dag in Nederland (650.000+ keer) met het nummer ‘Fan’.

Samen met de band Deuxperience tourt hij sinds vorig jaar door Nederland. Shows op alle grote festivals waaronder Pinkpop en Lowlands ontvingen lovende recensies. In het najaar van 2017 ging de Rémi-tour van start. Zeven uitverkochte shows, met als grand finale twee keer een bomvol Paradiso Hier zien we een hele andere kant van Ronnie Flex. Met zijn eigen instrument ‘autotune’ en ondersteund door een fenomenale 9-koppige band komen zijn Caribische roots meer naar de voorgrond, en is stilstaan geen optie. Of zoals hij zelf zegt in het NRC: ‘Uiteindelijk wil ik gewoon een salsa-zanger zijn. Ik wil dat iedereen al gaat dansen zodra ik het podium op kom’.

Over Madero Ocean Club
Stijlvol relaxen doe je bij Madero Ocean Club. In je loungebed bij het zwembad of ligbed op het strand wordt je compleet verzorgd door de enthousiaste bediening. Laat je betoveren door de sunset terwijl je van de happy hour geniet en zet het feestje voort met de live muziek in de avond. Madero host wekelijks grote (internationale) artiesten en top DJ’s.