25Oct

THE FLYING DUTCH CURAÇAO

MAMBO BEACH, CURAÇAO

25 October, 2018

18:00

26 October, 2018

01:00

Mambo Beach, CuraÇao

Curaçao

< Terug naar alle evenementen op Curaçao

The Flying Dutch vliegt naar een nieuw, superzonnig avontuur! Deze herfstvakantie wordt #TFD2018 namelijk voor de allereerste keer The Flying Dutch Curaçao #TFDCuracao! Na Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven leek het de organisatie tijd om een vierde locatie te onthullen, en laten we eerlijk zijn, wie wordt er niet instant gelukkig van de tropische zon op je bol? Curaçao is het antwoord op alles!

Dus, nog geen plannen voor de herfstvakantie en toe aan de zon in het derde Nederlandse regenseizoen van het jaar? Het antwoord is: Bon Bini, Curaçao! Wees welkom op het meest trankilo tropisch eiland dat we kennen. Natuurlijk brengt The Flying Dutch Curaçao de tofste Nederlandse DJ helden naar het eiland, ze zijn niet voor niets ‘The Flying Dutch’!

Met de eerste namen van de line-up zorgen wij al voor een echte TFD-vibe! Met niemand minder dan:

Armin van Buuren
Sunnery James & Ryan Marciano
Sevn Alias
Lucas & Steve
Jeon

Het exacte programma volgt nog!

TICKETS

Bestel je tickets voor The Flying Dutch Curaçao hier

REGULAR TICKETS – FL 150,-

SUPERFANTICKETS – FL 250,- (speciale plek voor het podium, ontvang 2 premium drankjes, eigen SuperFAN ingang, SuperFAN bar area)

Ben jij klaar voor het meest tropische feest van de herfstvakantie; het grootste dancefestival van het Caribisch gebied? Vlieg dan mee naar The Flying Dutch Curaçao! Het enige dat jij hoeft te doen is zorgen dat je erbij bent, je meest spange planga uit de kast halen en je dansbenen vast onder de zonnebank leggen ter voorbereiding.

We strijken neer op het bekendste strand van het eiland: Mambo Beach. Met zicht op de Caribische Zee kun je op de Mambo Beach uit je zonnige bol gaan met de #TFDCuracao DJ’s!

GET YOUR TICKETS HERE!

Heb je interesse in exlusieve VIP pakketreizen naar The Flying Dutch Curaçao? Vier dagen lang, volop feest, zon, zee en heel veel pool parties! Inclusief vlucht, verblijf & VIP tickets voor The Flying Dutch Curaçao! Wil je op de hoogte worden gehouden van deze exclusieve deals? Laat je naam en e-mail adres hier achter en schrijf je in voor de DolfijnGO.com nieuwsbrief!